An Unbiased View of Den-I

@Keld Villadsen Flot, syntes du selv det bidrager med noget? Adult males det er typisk ventrefløjsretorik, hvis man ikke kan finde ud af at modargumentere, skifter male above til perfide uintelligente angreb.

BL er endnu et fedtlag som lever fint af lejernes penge og som ser frem til at kunne skabe nye sociale problemer med nye ansatte som betales af lejerne og samfundet. John Doe

Hvad med om kazim og resten af slænget tog afsted og kæmpede for det de påstår at have kært.. nej vel, for det de har kærelaxation er trods alt de danske overførselsindkomster

Det er ved sat være alt for despatched. Se på Sverige, og Tyskland. De to lande har virket som en magnet på indvandringen.

En pige der bliver gruppevoldtaget efter at være blevet gruppevoldtaget af en helt anden gruppe. Grupperne vil typisk (altid) være muslimer

Hvorfor demonstrerer de her i danmark de kan jo rejse hjem og vise deres utildfredshed der men det tør de jo ikke og de kan jo være lige glade med hvad der der nede Adult males som sædvanlig skal de ha et eller andet at brokke sig over

Indtil videre har Vatikanet vist nok taget et par familier fra Syrien ind som flygtninge. Med pave Frans mange udmeldinger, burde den lille stat vel tage et par tusinde ind. Peterspladsen og haverne kan sagtens huse en flygtningelandsby eller to.

Ah men arrive on! Hvor virkelighedsfjern skal guy være, hvis guy ikke er klar above at det er kutyme at komme til Danmark, for at leve på bistand.

Jeg syntes at alle børnehaver og vuggestuer skal starte dagen med at fremsige Fadervor samtidig med at de spiser en pose flæskesvær.

Vi skal være glade for, at der er sket meget med psykiatrien siden 40’erne, ingen tvivl om det! Adult men er der ved at gå inflation i de psykiatriske diagnoser? Og hvem siger, at den bedste måde at deal with traumer på er at fratage folk al ansvar for deres videre liv? Det er nemlig dét billede, der tegner sig, og disse mennesker skal ikke blive danske statsborgere, mange på bedrageri og falsk sygdom.

Løsning på problemerne er jo ikke ligefrem det, EB igennem tiden har stået mest for andet end som overskift, Males har derimod kæmper for hæmningsløs masseindvandring i godhedens navn. Prisen er gentleman økonomisk og kulturelt ligeglad med.

Derfor tager de rige oliestater ikke de folk, de betaler dem for at rejse til Europa og bagefter tilbyder de at bygge moskeer overalt i Europa, det er en overtagelse vi ser og ikke et kald for nødhjælp.

Jeg kan ikke forstå at forfulgte bange muslimer flygter den halve klode for at få tryghed og fred. Hvorfor vil de trods den fantastic modtagelse i Danmark og andre EU lande udfordre deres tryghed. Hvorfor bliver nogle kriminelle hos deres page nye værtsland, som har behandlet dem kongeligt.

“Vi ser sporene efter millioner af mennesker, som ikke selv vælger at rejse, Males som er fordrevet fra deres eget land, og som tvinges til at efterlade dem, de holder af….”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *